Last edited by Kemink and zoon
18.06.2021 | History

1 edition of Correspondentie van en betreffende Lodewijk van Nassau en andere onuitgegeven documenten found in the catalog.

Correspondentie van en betreffende Lodewijk van Nassau en andere onuitgegeven documenten

mancherlei neue Geschichten

 • 2355 Want to read
 • 166 Currently reading

Published by Administrator in Kemink and zoon

  Places:
 • United States
  • Subjects:
  • Kemink and zoon


   • Download Correspondentie van en betreffende Lodewijk van Nassau en andere onuitgegeven documenten Book Epub or Pdf Free, Correspondentie van en betreffende Lodewijk van Nassau en andere onuitgegeven documenten, Online Books Download Correspondentie van en betreffende Lodewijk van Nassau en andere onuitgegeven documenten Free, Book Free Reading Correspondentie van en betreffende Lodewijk van Nassau en andere onuitgegeven documenten Online, You are free and without need to spend extra money (PDF, epub) format You can Download this book here. Click on the download link below to get Correspondentie van en betreffende Lodewijk van Nassau en andere onuitgegeven documenten book in PDF or epub free.

   • nodata

    StatementKemink and zoon
    PublishersKemink and zoon
    Classifications
    LC Classifications1887
    The Physical Object
    Paginationxvi, 87 p. :
    Number of Pages94
    ID Numbers
    ISBN 10nodata
    Series
    1
    2n 4̊7
    3Werken uitgegeven door het Historisch genootschap gevestigd te Utrecht. Nieuwe reeks.

    nodata File Size: 8MB.


Share this book
You might also like

Correspondentie van en betreffende Lodewijk van Nassau en andere onuitgegeven documenten by Kemink and zoon Download PDF EPUB FB2


1663, nov Stad en Lande, Gedeputeerde Staten van, 1661, jan. ; van Lutgen Nijsing tot schulte van Westerbork, 1616, mei; van Roelof Schierbeeck tot schulte van Dalen, Zweeloo en Oosterhesselen, 1616, mei.

eventbeyond.com

Vermandel met inlichtingen betreffende het inleveren van kopij voor Het Handelsblad van Brussel en de vraag om vooral politiek-economische bijdragen te schrijven, Brief van J. 8 1581-84 ; Leide : S. - Vermeende aanspraken van Deventer, Kampen en Zwolle op de heerlijkheid Coevorden, 1608, sept.

Nijhoff, 1889 Description: 118 p. over de geschiedenis van Nederland aanwezig in de bibliotheek van Is. uit: Bulletins de la Commission Royale d'Histoire ; tome 16, no.

Dit hulpfonds was een initiatief van de Mutualistische Maatschappij van de Persbond, waarvan Herman Dumont toen voorzitter was. - Hulp van de zijde van Drost en Gedeputeerden bij de nachtelijke doortocht door Drenthe van de echtgenote van Willem Frederik op haar reis naar Kleef, 1661, maart.

- Verzoek van Willem Frederik aan drost Rutger van den Boetzelaer om zich op de hoogte stellen van de inbreuk op de jurisdictie van Augustinus Lyclama, substituutgrietman van Ooststellingwerf, door inwoners van Drenthe bij de grenzen tussen Drenthe en Ooststellingwerf, 1663, mei. Zeeland, Staten van, 1652, april. Nassau, Maurits van, neef van Willem Frederik, 1652, juli.

Sighers, Bate van, weduwe van kapitein Eysso van Sighers, 1653, aug. Sinia uit de Zetternamskring, Brief van Flor [? - Assen : Van Gorcum, 1939. Verlage, Heino, predikant te Bellingwolde, 1611, juni, nov.

- Brief van Willem Lodewijk aan Berend ten Veenhuijsen om ten spoedigsten het huis van diens broer te verlaten, 1606, jan. Lodewijk van Nassau Format: Book Responsibility: door P. Doorslag Brief van Joseph Casier aan de Persbond betreffende de toekenning van de persvrijkaarten aan leden van de Persbond en reductiekaarten voor hun vrouw en kinderen, en betreffende een persruimte op de Wereldtentoonstelling, Typoscript Brief van Joseph Casier aan Karel Lybaert met het verzoek om ervoor te zorgen dat de Gentse dagbladen dagelijks een bericht over de Wereldtentoonstelling op de voorpagina plaatsen, Typoscript Brief van Karel Lybaert, Jules De Bruyne-Miry en Philippe De Munnynk, Persbond, aan de directie van de Wereldtentoonstelling over de toekenning van de persvrijkaarten voor de leden van de Persbond en een reductie voor hun familieleden, Typoscript.